CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Syksy vie mehut

Miten viikko onnistuukin valumaan käsistä näin nopsaan? Ja silti tuntuu, etten ole saanut yhtään mitään tehtyä. Ainoat konkreettiset aikaansaannokseni oli tällä viikolla säilytyslaatikoiden osto Ikeasta ja tämän alla olevan Bambi-taulun väkertäminen. Tarkoitus olisi muokata sisustusta vähän graafisemmaksi ja käyttää enemmän harmaata, hopeaa ja valkoista, joten tämä pieni söpöläinen liittyy myös tähän projektiin. Tiistaina mennään verho-ostoksille ja silloin myös alkaa kankaanpainantakurssi!


Tämä viikko on vienyt minusta kaikki mehut. Tällä viikolla alkoivat yliopiston tarjoamat edulliset liikuntatunnit ja olin jo suunnitellut tsekkaavani ainakin bailatinon ja salsa aerobicin, mutta olen ollut ihan liian väsynyt. Herään aamulla usein jo kahdeksalta, vaikka herätyskello soisi vasta 9.30. Siis haloo, voisin kölliä lakanoiden välissä vielä 1,5 tuntia! En vain saa enää nukuttua, kun kaikki asiat pyörivät mielessä. Iltaisin olen sitten sammunut sohvalle puoleksitoista tunniksi kuin saunalyhty. Joka päivä käyn tallilla ja lenkitän koiran. Mitään muuta en saa aikaiseksi. Tai no, telkkaria katsellessa näpertelen välillä 3D-kuvia. Tänään vietin pitkästä aikaa hetken jopa kaverin seurassa, kun kiiruhdin hänen kanssaan kirpputorille. Tarkoitus oli löytää joku mukava värikäs yläosa ja ehkä jotain mielenkiintoista sisustustavaraa, mutta sen sijaan mukaan tarttuivat ruskeat cityshortsin (Zara) 3 eurolla. Ja tämän reissun jälkeen tuhisin sitten sohvalla taas päikkärini.


Miten syksy ja stressi vaikuttaa sinuun? Ja ennen kaikkea, onko kenelläkään mitään mahtavaa neuvoa miten selättää väsymys, stressi ja aikaansaamattomuus? Ja kyllä, minä ulkoilen päivittäin useampaan kertaan, syön kunnon ruokaa ja napsin vitamiineja. Hulluinta tässä on se, etteivät yliopiston kurssitkaan ole vielä alkaneet ja minun stressihormonit huitelevat varmaan taivaissa. Huomenna jos jaksaisin raahautua uimaan niin ai että voisi tehdä hyvää. Siis JOS jaksan, enkä nukahda taas sohvalle.

Siihen asti... zzzzzz.

Kuva

4 kommenttia:

LOVEBIRD kirjoitti...

Voi miten suloinen tuo bambikuva ja NUO KEHYKSET!! aivan ihana sisustuselementti :)

Chanchan kirjoitti...

Kiitos. Kehykset olivat 1 euron löytö Suomalaisesta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana taulu! Tosi kauniit kehykset ja herkkä kuva.

Anonyymi kirjoitti...

poikkeuksellisen sivuston postitse. Aion kirjanmerkki ja tarkistaa paljon useammin. Pidän todella Website template