CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

perjantai 15. elokuuta 2008

Huonon omantunnon postaus

Viimeksi olen kirjoittanut maanantaina, joten omatunto on pikkuhiljaa alkanut kolkutella takaraivossa. Viime päivät ovat kuitenkin kuluneet tiiviisti hevostalleilla, joten kovinkaan paljon en ole ehtinyt askartelemaan tai ompelemaan. Sen sijaan ajattelin esitellä pari mukavaa juttua meiltä kodista.

My last post is from Monday so it's about time to write something. I've spent my days in horse stables so I haven't had the time to be crafty and creative. In stead of showing the work of my own hands I decided to share some of my favourite things in our home.

Ylemmässä kuvassa näkyy yksi paikka kodistamme, johon on kerääntynyt minulle tärkeitä esineitä. Oikeastaan tämä on meidän eteisemme, joten tämä näky tervehtii jokaista sisääntulijaa. Seinällä olevan taulun raamit on peritty. Ensin ne kuuluivat tädilleni, joka lahjoitti ne äidilleni, jolta minä ne sitten sain. Alunperin raamit olivat kuluneet ja valkoiset ja niissä oli auringonhaalistama maalaus tytöstä. Minä näppäränä maalasin raamit hieman räväkämmiksi ja löysin ihanan eläinlääkäri/vintage-aiheisen kuvan, joka sopi niihin mainiosti.

Ruusukuvioinen rasia on oikeasti wanha suklaarasia ja se löytyi äitini lapsuudenkodin vintiltä. Posliinienkeli taas on lahja ystävältä vuodelta yksi ja kaksi. Kynttelikkö on myös vanhaa perua, enkä todella tiedä kenelle se on joskus kuulunut. Minä olen saanut sen äidiltäni. Viimeisenä oikealla kuvassa näkyy enkelirasia, jonka olen myös saanut (yllättäen) äidiltäni.

The picture on the wall isn't that special, but the frames are. The frames first belonged to my aunt, then to my mom and now to me. The painting and the frames looked awful when I got them, but after painting and changing of the pisture it looked very nice. The rosy box on the left is actually a chocolate case and quite old. I found it from the attic in my mother's childhood home and it's very dear to me. The porcelaine angel was a gift from my friend when we were children. The candlestick is old too, I can imagine, and it is from my mother as well as the angel box on the right.


Tässä on yöllinen näkymä asunnostamme. Aika nätti minusta. Tähän loppuun mainostaisin, että olen käynyt läpi askartelulaatikoitani ja vaatekaappiani, joten laittelen mahdollisesti piakkoin tavaraa myyntiin. Käykää siis myöhemmin vilkaisemmassa, jos olisit valmis antamaan uuden kodin retromekolle tai askartelutarvikkeille. Täytynee vain ensin kuvailla myyntikappaleita hiukan.

And above is the view from our appartment. Quite nice, huh?

4 kommenttia:

Kat kirjoitti...

Kiitos kommentistasi :) (Huivi vapaa lanka tekniikalla..) vastasin kommenttisi perään =)

MouMou kirjoitti...

Ihania pieniä sisustusesineitä!:)

Chanchan kirjoitti...

Kiitos paljon. En ole mikään krääsän kerääjä ja tykkään aika minimalistisesta sisustuksesta, mutta aina löytyy tilaa esineille, joilla on tarina. :)

Anna A. kirjoitti...

Ihana maisema! Ja mikä tunnelma! Itsekin asuin vielä puoli vuotta sitten aivan Tuomiokirkon lähellä. On se vaan kaunis!

Mitä muuten opiskelet, jos saa olla utelias? :)