CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 23. elokuuta 2008

Voihan huopa!

Ihanaa! Tänään ei ollut herätyskelloa soittamassa ja sai nukkua ihan niin pitkään kuin huvitti. Siis puoli kymmeneen, koska pieni karvapallo piti kiikuttaa ulos asioimaan. Sen jälkeen suunnistin kangaskauppaan. Olen ostanut aiemmin kaikki huopani askarteluliikkeistä sellaisina noin A4-kokoisina paloina. Äiti vinkkasi, että kangaskaupoista varmasti saa rullasta edullisemmin ja niinhän se olikin. Mukaan lähti sekä kauan kaipaamaani sinistä että söpöä vihreää huopakangasta ja säästin samalla useamman euron. Jee! Löysin myös kivoja nappeja, joita varmaan nähdään vielä tulevissa askarteluissani.


Eilen sain vihdoinkin tietooni yliopiston kurssiaikatauluja ja voihan kökkö. Jos lisäkursseja ei tule, minulla on koulua ainoastaan yhtenä päivänä viikossa ja silloinkin neljä tuntia. Muulloin suoritan kursseja itsenäisesti ja tenttimällä. Harmittaa, koska olen jo niin paljon kursseja yksin läpi ahertanut, että luennoilla istuminenkin maistuisi jo mieluusti. Koska ihan oikeaa koulua ei juuri ole, ilmoittauduin sitten eilen lohdutukseksi kankaanpainantakurssille! Hihii! Odotan sitä todella innolla ja kurssin tuotoksia tulen varmasti tännekin laittamaan näytille.

Lopuksi vielä karvaisen kaverini aamuilme. Tältä näyttää ihan väsy poika, joka ei millään jaksaisi nousta.


What a great day! There was no need to get up too early. Luxurious. I went to shopping and bought some felt and buttons. You'll see my creations later. I also signed up to a textile printing course and I'm extremely exited. Above you can see my doggy in the morning reeeeally tired. So cute!

2 kommenttia:

Pauni kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentistasi! Kyllä sitä aikaa aina löytyy kun inspiraatio iskee... Ja kyllä se sieltä tulee kun ei sitä odota. =)

Chanchan kirjoitti...

Jep. Täytyy vaan odotella syksyn pimeneviä iltoja. :)